FAQ

За колку време можам да ја очекувам доставата на производот?

25.04.2020.

Рокот за испорака на пратка низ цела Македонија е од 3 до 5 работни денови од првиот работен ден по денот на правење на нарачката. Доставата на пратка ја прави курирска служба Eco Logistic Service (ELS) до адресата која е наведена при online нарачката. Подетално за доставата на пратките почитај на овој линк.

Испорака во ист ден постои само за град Скопје. Прочитај повеќе за условите на овој линк.

Остави коментар

Trenutno nema komentara