FAQ

Како да го користам членството од клубот за лојалност и онлајн?

28.04.2020.

Доколку си веќе регистриран член во MY:TIME Клубот за Лојалност, потребно е да се најавиш на веб сајтот за да го активираш твојот кориснички профил онлајн. Стори го тоа следејќи ги овие 3 чекори:

1. Оди на www.mytime.mk и кликни на копчето “ПРОФИЛ”
2. Внеси ја твојата е-меил адреса со која си регистриран/а во клубот за лојалност
    *Доколку не ја помниш е-меил адреса со која се имаш регистрирано, контактирај не на 070 914 000 или на contact@mytime.mk 
3. Следи ги чекорите низ кои ќе те води системот

По овие чекори, твојот кориснички профил е успешно активиран и поврзан со членството во клубот за лојалност кое веќе го имаш. Уживај во купувањето!

Остави коментар

Trenutno nema komentara