БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НАД 600 ден
WE NEVER CLOSE - SHOP ONLINE

Достава на пратка

 

 

 • Доставата до твојата адреса е бесплатна за нарачки над 600 ден.
 • За нарачки помали од 600 ден., доставата се наплаќа 100 ден.
 • По креираната online нарачка на www.mytime.mk, во најбрз можен рок ќе бидете телефонски контактирани од наш оператор за потврда на нарачката.
 • Работно време на нашиот оператор е од 9 до 17 часот во текот на работната недела.
 • Од моментот на телефонската потврда на податоците, рокот на испорака е меѓу 3 и 5 работни дена.
 • За сите нарачки направени во петок, за време на викенд или државен празник, операторите ќе ве контактираат во текот на следниот работен ден.
 • Доставата на пратка ја врши курирската служба, Пост Експрес, до адресата наведена при креирање на online нарачката.
 • Доколку курирот не успее да ја пронајде наведената адресата, ќе бидете исконтактирани телефонски на бројот наведен при креирањето на нарачката.
 • Пратката се враќа во MY:TIME во оној случај кога курирската служба нема да успее да стапи во контакт со вас при доставата.
 • Откако пратката ќе биде вратена, ќе бидете исконтактирани за причината за неподигање на нарачката, со можност за повторен договор за испорака.
 • Со цел да се упрости и олесни процедурата за достава на производот, обезбедете лице кое ќе биде присутно за примање / подигнување на нарачката на адресата која сте ја навеле при online нарачката.
 • При подготовка, нарачаниот производ заедно со соодветните документи (фактура, упатство за употреба и гаранција за часовници) се поставуваат во MY:TIME хартиена кеса, која се затвора со посебни лепенки кои обезбедуваат дека производот во текот на неговото патување нема да биде отворан. Откако пратката е комплетно подготвена од наша страна, истата се предава на куририте од службата за достава. Од оваа точка натаму, гаранцијата за безбедноста на пратката се лепенките со кои е затворена MY:TIME хартиената кеса. Доколку производот пристигне со скинати лепенки, те молиме во присуство на курирот за достава јави се во нашиот Контакт Центар на +389 70 914000.