Упатство за регистрација

Регистрацијата на mytime.mk започнува со клик на линкот “ПРОФИЛ” во горниот десен агол на страната.

Во формата која ќе се отвори внесете ја е-маил адресата и кликнете на копчето “НАЈАВА”. Доколку веќе сте активен член ќе се отвори поле за внесување на вашата лозинка. Доколку сте нов корисник кликнете на копчето "РЕГИСТРИРАЈ СЕ".

Во формата која ќе се отвори внесете ги потребните податоци и кликнете на копчето "РЕГИСТРАЦИЈА".

Откако ќе ви се појави порака за успешен почеток на процесот на регистрација, проверете го своето е-меил сандаче.

Отворете ја е-маил пораката која ја добивте од нас и кликнете на линкот во неа. Ако не ви стигнала порака, проверете во Spam или Junk.

Откако ќе кликнете на линкот, ќе ви се прикаже страна за потврда за успешно завршен процес на регистрација.