Многу функции, бескрајни можности.

Smart часовниците се врвни сојузници за твоите физички активности и животни предизвици, секогаш подготвени да го следат секој твој чекор.

Од спорт до слободно време, Smart часовниците се совршениот партнер за твојот smartphone, секогаш покрај тебе.

Предизвикот е тука и сега.

 

 

SECTOR SMART

Додадено во омилени
11.990 МКД
Додадено во омилени
8.990 МКД
11.990 МКД
Заштеда 3.000 МКД
Додадено во омилени
9.190 МКД
Додадено во омилени
8.490 МКД
Додадено во омилени
6.990 МКД
Додадено во омилени
6.990 МКД
Додадено во омилени
5.990 МКД
7.990 МКД
Заштеда 2.000 МКД
Додадено во омилени
7.990 МКД

MORELLATO SMART

Додадено во омилени
8.990 МКД
Додадено во омилени
8.990 МКД

LOTUS SMART

Додадено во омилени
7.990 МКД
Додадено во омилени
7.390 МКД
Додадено во омилени
6.790 МКД
Додадено во омилени
6.190 МКД
Додадено во омилени
6.190 МКД
Додадено во омилени
4.790 МКД
6.790 МКД
Заштеда 2.000 МКД