EAR PIERCING @ MY:TIME

Избери од 18 различни обетки за пирсинг на уши. 

Изборот на обетки погледни го тука.

 

Обетки за пирсинг

Додадено во омилени
490 МКД
Додадено во омилени
490 МКД
Додадено во омилени
890 МКД
Додадено во омилени
890 МКД
Додадено во омилени
890 МКД
Додадено во омилени
890 МКД
Додадено во омилени
690 МКД
Додадено во омилени
690 МКД
Додадено во омилени
690 МКД
Додадено во омилени
990 МКД
Додадено во омилени
990 МКД
Додадено во омилени
990 МКД
Додадено во омилени
690 МКД
Додадено во омилени
890 МКД
Додадено во омилени
690 МКД
Додадено во омилени
690 МКД
Додадено во омилени
690 МКД
Додадено во омилени
890 МКД

Можност за пирсинг на уши во: 

MY:TIME City Mall, Скопје

MY:TIME East Gate, Скопје

- MY:TIME GTC, Скопје

- MY:TIME Diamond Mall, Скопје

- MY:TIME Capitol Mall, Скопје

- MY:TIME Palma Mall, Тетово

- MY:TIME Охрид