Контакт

Контактирај не

Пиши ни, ќе се потрудиме да одговориме најбрзо што можеме.

Контакт информации

Секој работен ден од 09:00 до 17:00 часот.

Податоци за трговецот

Назив:

Друштво за трговија и услуги ВОЧ ИД ДООЕЛ Скопје

Дејност и шифра на дејност:

Трговија на мало со часовници и накит во специјализирани продавници – 47.77

ЕМБС:

6174485

ЕДБ:

4030006617604