ДОСТАВА ВО ИСТ ДЕН ЗА СКОПЈЕ

Нарачај онлајн и добиј го производот истиот ден во Скопје!

 

ВАЖНО:

- Опцијата е достапна за нарачки направени до 16 часот во работни денови.

- Важи за производи кои се достапни во Скопје и треба да се достават на адреса во Скопје.

- Нарачката се доставува истиот ден кога е направена, до 20 часот. 

- За нарачки над 7.000 ден. овој начин на достава е бесплатен, а за нарачки до 7.000 ден. цената е 250 ден.

Same day delivery
Same day delivery