ВАУЧЕРИ

Ваучер може да купите во било кој продажен салон на MY:TIME или онлајн преку нашата веб страна.

Може да се искомбинираат повеќе ваучери за да се добие саканата сума.

Секој ваучер е специјално спакуван како подарок со машна!

ПРАВИЛА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА MY:TIME GIFT VOUCHER

 1. Ваучерот може да се реализира во било кој MY:TIME продажен салон или онлајн.
 2. Ваучерот може да се реализира онлајн само доколку се избере еден од методите за плаќање при достава: „Плаќање во готово при достава“ или „Плаќање со електронска картичка при достава“.
 3. Ваучерот важи за сите производи во MY:TIME.
 4. Ваучерот може да се искористи еднократно или во повеќе наврати, сѐ до негово целосно искористување.
 5. Ваучерот не може да се замени за пари.
 6. Валидноста на ваучерот е искажана на самиот ваучер.
 7. Вредноста на ваучерот може да се искористи / собере заедно со вредноста на уште еден или повеќе валидни ваучери при едно купување.
 8. Ако со ваучерот се купува производ или услуга во поголема вредност од искажаната, разликата во цена се доплаќа.
 9. При реализација на ваучерот може да се искористат бенефициите од членството во MY:TIME Клубот за лојалност.
 10. При онлајн реализација на ваучерот, истиот се пресметува при процесирање на нарачката. Што значи дека пресметката се прави отпосле, а не во самата кошничка.
   

РЕАЛИЗАЦИЈА НА MY:TIME GIFT VOUCHER ONLINE

Кодот запишан на ваучерот е наменет да биде внесен во полето „КОД НА ВАУЧЕР“ при креирање на нарачката на сајтот на MY:TIME.
За искористување на бенефициите од членството во MY:TIME Клубот за лојалност при реализација на ваучерот, најавете се на сајтот со корисничката меил адреса и лозинка.