Blog

Маја Чанаќевиќ - Англиски Рог

15.12.2019.

 

Прецизност, тајминг, елеганција, движење...

Без разлика дали зборуваме за класична музика или часовници, се чувствува посветеност која мотивира, поттикнува на раст.

 

 

Запознај се со Маја Чанаќевиќ, англиски рог, која кај модните комбинации за работното место посветува особено внимание на часовникот и накитот

 

Ги сака деталите, тие ја прават разликата, го дефинираат совршеното. Во своите лежерни комбинации Маја претпочита повеќе опции.

 

Прстен. Огрлица. Часовник.

 

Обетки. Часовник.

 

 

Фотографија: Александра Костадиновска

Видео: Михаил Намичев

 

Остави коментар

Trenutno nema komentara