ДОБИЈ FOSSIL НЕСЕСЕР ЗА НАКИТ!
ИЗНЕНАДУВАЊА НА УЛ. МАКЕДОНИЈА!
FREE SHIPPING - БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
WE NEVER CLOSE - SHOP ONLINE
FAQ

Дали можам да добијам дополнителен попуст на веќе постоечкиот?

25.04.2020.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Дали можам да добијам дополнителен попуст на веќе постоечкиот?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
На постоечкото попуст, директно пресметан на производите на сајтот, не е можно додавање на дополнителен процент на попуст.
Само доколку си член на MY:TIME Клубот за Лојалност и со нивото на членство ти следува попуст повисок од веќе постоечкиот, имаш право да го искористиш поголемиот попуст.

Остави коментар

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""