FAQ

Како да купам оналјн?

25.04.2020.

За да купите онлајн на веб-локацијата MY:TIME следете ги овие едноставни чекори:
1. Одете на www.mytime.mk
2. Најавете се или регистрирајте се ако сакате да користите попуст при секое купување (ова е опционално)
3. Погледнете ја понудата и изберете го производот што ви се допаѓа
4. Додадете ги избраните производи во количката со кликнување на ДОДАЈ ВО КОШНИЧКА.
5. Одете во МОЈАТА КОШНИчка (горе десно)
6. Напишете ги потребните информации за испораката до АДРЕСАТА ЗА ДОСТАВА, за нарачки со или без регистрација
7. Во ИСПОРАКА И ПЛАЌАЊЕ, изберете го начинот на плаќање
8. ДАЛИ ИМАТЕ ПРАШАЊА? напишете го прашањето или коментарот (ова е изборно))
9. Потврдете ја нарачката. Пред да потврдите, задолжително прочитајте ги Условите за користење и продажба.

Остави коментар

Trenutno nema komentara