FAQ

За колку време можам да ја очекувам доставата на производот?

25.04.2020.

Рокот за испорака на пратка низ цела Македонија е од 3 (три) до 5 (пет) работни денови од моментот на телефонската потврда на податоците. Доставата на пратка ја прави курирска служба (Post Express) до адресата која е наведена при online нарачката. Подетално за доставата на пратките почитај на овој линк.

*За време на coronavirus пандемијата, курирските служби работат со намален капацитет, а зголемен обем. Затоа молиме за трепение, те уверуваме дека ќе направиме се што е во наша моќ да ги задоволиме твоите потреби.

 

Остави коментар