FAQ

Дали можам да добијам дополнителен попуст на веќе постоечкиот?

25.04.2020.

На постоечкиот попуст кој е директно пресметан на производите на сајтот, не е можно додавање на дополнителен процент на попуст.
Само ако си член на MY:TIME Клубот за Лојалност и со нивото на членство ти следува попуст повисок од веќе постоечкиот, имаш право да го искористиш поголемиот попуст. 

Остави коментар

Trenutno nema komentara