FAQ

Дали цените на сајтот се точни?

25.04.2020.

Цените, како и податоците за достапност на производите на сајтот на MY:TIME се секогаш точни и навремени.
Промената на податоците е во реално време, еден клик на refresh на пребарувачот е доволен да ја прикаже реалната слика за производот за кој си заинтересиран/а.

Остави коментар

Trenutno nema komentara