Blog

60 секунди со Анета од LIPA ceramics

21.11.2017.

Работењето керамика е една прекрасна уметничка форма и занает, најмногу затоа што е жив процес во постојано движење. Токмy тоа е она што ја освои Анета. Кога бара часовници, секогаш ги претпочита тие што се суптилни, но авантуристички. Што не се само декоративни, туку изразуваат и креативен карактер. Нешто што је отсликува неа и нејзините интереси. Погледни ја нејзината приказна. 

Остави коментар

Trenutno nema komentara

Слични статии

20.
Nov.
2017.
Blog
Скејтот е јак спорт и бара јак часовник, нешто што ќе го издржи притисокот. 
26.
May.
2017.
Blog
Ништо не ја прави една жена поубава од вистинските модни додатоци и добрата шминка“ вели нашиот лојален клиент Фросина Ангеловска од модното студио ФРА...
25.
May.
2017.
Blog
Автомобили и часовници, звучат како одличен пар, нели? Запознајте се со Андреја, основач на CARclub.mk, колекционер на часовници и наш драг клиент. &nb...