БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НАД 600 ден
WE NEVER CLOSE - SHOP ONLINE
FAQ

Потребно ми е ново ремче / батерија. Дали вршите замена?

25.04.2020.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Потребно ми е ново ремче / батерија. Дали вршите замена?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*За време на coronavirus пандемијата, примањето на часовници за сервис е одложено.

Да, вршиме замена на ремчиња и батерии. Сервисирањето на секој часовник е уникатно.
Доколку имаш прашања поврзани со сервисирање на твојот часовник слободно може да ги упатиш на contact@mytime.mk или да ни се јавиш на +389 70 914000 од понеделник - петок од 09:00h - 17:00h. Сервисот на MY:TIME се наоѓа во Скопје, Бул. 8-ми Септември бр.3, лам. 4, лок. 4

Остави коментар

Trenutno nema komentara