FAQ

Како да купам онлајн?

25.04.2020.

Купувањето онлајн на сајтот на MY:TIME се состои од неколку лесни чекори:

  1. Оди на www.mytime.mk
  2. Најави се или регистрирај се доколку сакаш попуст при секое купување – без исклучок (чекорот не е задолжителен)
  3. Разгледај ја подудата и одбери производ што ти се допаѓа
  4. Избраните производи додади ги во кошничка со клик на копчето “ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
  5. Оди во “МОЈА КОШНИЧКА (горен десен агол)
  6. Во полето “АДРЕСА ЗА ДОСТАВА” внеси ги задолжителните податоци за достава, со најава, регистрација или нарачка без регистрација
  7. Во полето “ДОСТАВА И ПЛАЌАЊЕ”, одбери начин на плаќање
  8. Во полето “ИМАТЕ ПРАШАЊЕ? внесете прашање или коментар (чекорот не е задолжителен)
  9. Потврдете ја нарачката. Пред да ја потврдиш нарачката задолжително прочитај ги Условите за користење и продажба

Уживај во моментите додека производот е доставен до твојата адреса!

Остави коментар