ДОБИЈ FOSSIL НЕСЕСЕР ЗА НАКИТ!
ИЗНЕНАДУВАЊА НА УЛ. МАКЕДОНИЈА!
FREE SHIPPING - БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
WE NEVER CLOSE - SHOP ONLINE
FAQ

Дали постои можност да купам ваучер?

25.04.2020.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Дали постои можност да купам ваучер?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Вредносен ваучер може да се купи по телефонскиот број +389 70 914000 или со контактирање на contact@mytime.mk или некоја од социјалните платформи на Instagram (@mytime.mk) или Facebook (MY:TIME).

Ова се условите за купување и користење на MY:TIME Ваучер:

  • Вредноста на ваучерот може да биде било која сума над 1.500 денари
  • Важи за сите производи во MY:TIME
  • Не може да се замени за пари
  • Ваучерот  може да биде во физичка или дигитална форма
  • Ваучерот може да се реализира онлајн
  • Ако производ или услуга што се купува со овој ваучер е во поголема вредност од вредноста на ваучерот, разликата во цена се доплаќа

Остави коментар

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""