ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА EDIFICE EQB-1000XD
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НАД 600 ден
WE NEVER CLOSE - SHOP ONLINE

ВАУЧЕРИ

Ваучер може да купите во било кој продажен салон на MY:TIME или онлајн преку нашата веб страна.

Може да се искомбинираат повеќе ваучери за да се добие саканата сума.

Секој ваучер е специјално спакуван како подарок со машна!

ПРАВИЛА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА MY:TIME GIFT VOUCHER

 1. Ваучер купен онлајн може да се реализира онлајн или во било кој MY:TIME продажен салон
 2. Ваучер купен во продажен салон може да се реализира само во истиот продажен салон на MY:TIME  во кој е купен
 3. Ваучерот важи за сите производи во MY:TIME  
 4. Ваучерот е еднократен, односно може да се искористи при едно купување
 5. Ваучерот не може да се замени за пари
 6. Валидноста на ваучерот е во рок од една година од денот на неговото издавање
 7. Вредноста на ваучерот може да се искористи / собере заедно со вредноста на уште еден или повеќе валидни ваучери при едно купување
 8. Ако со ваучерот се купува производ или услуга во поголема вредност од искажаната, разликата во цена се доплаќа
 9. При реализација на ваучерот може да се искористат бенефициите од членството во MY:TIME Клубот за лојалност
   

РЕАЛИЗАЦИЈА НА MY:TIME GIFT VOUCHER ONLINE

Кодот запишан на ваучерот е наменет да биде внесен во полето за забелешка при креирање на нарачката на сајтот на MY:TIME.
За искористување на бенефициите од членството во MY:TIME Клубот за лојалност при реализација на ваучерот, најавете се на сајтот со корисничката меил адреса и лозинка.

 

РЕАЛИЗАЦИЈА НА MY:TIME GIFT VOUCHER ВО ПРОДАЖЕН САЛОН

Ваучер купен во продажен салон може да се реализира само во истиот продажен салон на MY:TIME  во кој е купен.
Печатот на ваучерот е индикатор за валидноста и е назнака за продажниот салон во кој истиот може да се реализира.

string(0) ""
string(0) ""