Rewarding loyalty

Дополнителни 5% попуст за членовите на MY:TIME CLUB!

Акцијата трае до 28.04.2024

 

- Попустот се однесува на сите производи во MY:TIME и важи само за членовите на MY:TIME клубот.

- Акцијата важи за купување во сите продажни салони и онлајн.

- При креирање на нарачка преку нашата онлајн продавница, регистрирај се/најави се во MY:TIME CLUB и добиј дополнителни 5% попуст.

- Дополнителниот попуст од 5% не се пресметува веднаш во кошничка, туку го додаваме отпосле, при подготвување на нарачката.

- При креирање нарачка преку нашата онлајн продавница, дополнителниот попуст од 5% важи само за опцијата „Плаќање во готово при достава“.

- Акцијата не важи за беџовите за еднократен попуст