FAQ

Како да се регистрирам во клубот за лојалност?

25.04.2020.

За да се регистрираш во MY:TIME Клубот за Лојалност, следни ги овие 6 чекори:

  1. Оди на www.mytime.mk и кликни на копчето ПРОФИЛ
  2. Во формата која ќе се отвори внеси е-меил адреса со која сакаш да се регистрираш, потоа кликни на копчето "РЕГИСТРИРАЈ СЕ"
  3. Во формата која ќе се отвори внеси ги потребните податоци и кликни на копчето "РЕГИСТРАЦИЈА"
  4. Откако ќе се појави порака за успешен почеток на процесот на регистрација, провери го своето е-меил сандаче
  5. Отвори ја е-меил пораката која ја доби од нас и кликни на линкот во неа. Ако пораката не е стигната, провери во Spam или Junk.
  6. Откако ќе кликнеш на линкот, ќе се прикаже страна за потврда за успешно завршен процес на регистрација.

По овие чекори, твојот кориснички профил е успешно креиран. Уживај во купувањето!

Остави коментар

Trenutno nema komentara