FAQ

Како да добијам попуст?

25.04.2020.

Попустите се директно пресметaни на производите и прикажани на сајтот на MY:TIME. Со купувањето онлајн или во продажен салон го добивате соодветно прикажаниот попуст. На постоечкото намаление на производот не е можно додавање на дополнителен процент на попуст.
Но, доколку си член на MY:TIME Клубот за Лојалност и со нивото на членство ти следува попуст повисок од оној на кој веќе е производот за кој си заинтересиран, имаш право да го искористиш поголемиот попуст.
За добивање на попусти сега и во иднина, прочитај ги правилата за членство во MY:TIME Клубот за Лојалност и регистрирај се. 

Остави коментар

Trenutno nema komentara