Blog

MY:TIME Работно Време

20.07.2020.

 

Работното време и мерки за безбедност при посета може да ги погледнеш подолу.

Строго ги следиме сите препораки за безбедност и меѓусебна заштита.
Молиме за придржување до истите при посета на нашите салони.


► SKOPJE CITY MALL

Понеделник – Недела од 10:00 – 22:00 часот

► RAMSTORE MALL

Понеделник – Недела од 10:00 – 22:00 часот

► ГТЦ

Понеделник – петок  од 09:00 – 21:00 часот и Сабота од 10:00 – 18:00 часот

► POINT RETAIL PARK

Понеделник – Сабота од 10:00 – 22:00 часот и Недела од 11:00 - 19:00 часот

► OUTLET АЕРОДРОМ

Понеделник – петок од 12:00 – 20:00 часот и Сабота од 10:00 – 18:00 часот

► НАСТЕЛ - ТАФТАЛИЏЕ

Понеделник – Петок од 09:00 – 17:00 часот, Сабота и Недела - Затворено

► PALMA MALL - ТЕТОВО

Понеделник – Недела од 10:00 – 22:00 часот

► ТЕТОВО ЦЕНТАР

Понеделник – петок од 09:00 - 21:00 часот и Сабота од 10:00 – 18:00 часот

► ГОСТИВАР

Понеделник – Петок од 11:00 – 19:00 часот и Сабота од 10:00 – 18:00 часот

► КУМАНОВО

Понеделник – петок од 11:00 - 18:00 часот и Сабота од 10:00 – 15:00 часот

 БИТОЛА

Понеделник – петок од 09:00 - 21:00 часот и Сабота од 10:00 – 18:00 часот

► ОХРИД

Понеделник – Недела од 09:00 – 22:00 часот

► СТРУГА

Понеделник – петок  од 09:00 до 21:00 часот и Сабота од 10:00 до 18:00 часот

*Податоците за работно време се подложни на промени

 

ЗАДОЛЖИТЕЛНИ МЕРКИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ПРИ ПОСЕТА НА MY:TIME ПРОДАЖЕН САЛОН

1. Дозволен е влез на еден клиент
2. Носење маска е задолжително
3. Дезинфицирање на рацете при влез е задолжително
4. Одржување на растојание од 2 метри е задолжително
5. Пробување на производите не е дозволено

Продажните асистенти во MY:TIME имаат целосно право да го одбијат секој клиент кој не ги почитува горенаведените мерки за претпазливост. 

 

WE NEVER CLOSE - SHOP ONLINE
www.mytime.mk

Остави коментар

Trenutno nema komentara