GET 20% OFF AS A VOUCHER

Купи производ/и над 2.000 денари и добиј 20% попуст од вредноста на сумата во вид на ваучер!

Акцијата трае од 03.06.2024 до 21.06.2024.

 

Акцијата важи во сите MY:TIME продажни салони и онлајн нарачки.

- Попустот во вид на ваучер се однесува на сите производи во MY:TIME и важи само за членовите на MY:TIME клубот.

- Попустот во вид на ваучер се добива за сума над 2.000 ден.

- Попустот кој ти следува од клубот за лојалност се пресметува на производот кој ќе го купиш. Потоа добиваш уште 20% во форма на ваучер, освен за производите од Premium понудата (SEIKO & MAURICE LACROIX)

- За SEIKO & MAURICE LACROIX добиваш 10% во форма на ваучер

- Акцијата не важи за опцијата „Плаќање на рати со Iute Credit“

- Ваучерот кој ќе го добиеш можеш да го искористиш за било кој производ во MY:TIME, најдоцна до 31.08.2024.

- Ваучерот е спакуван како подарок, па можеш да го искористиш и како изненадување за некој кој ти значи!