Video
Video

Елегантно и софистицирано решение за секој љубител на часовници и накит

Колекционерските кутии ја имаат најважната намена за твоите часовници и парчиња накит – да ги одржуваат организирани и заштитени.

Со дизајни кои го земаат предвид и најмалиот детаљ и изработени од различни врвни материјали,  освен што овозможуваат безбедно складирање, колекционерските кутии се одличен начин за изложување и прикажување на твојата колекција.

За часовници или накит, со капацитет за 6 или 12 часовници, кожни или дрвени, со стакло или без... Избери ја колекционерската кутија која совршено се вклопува во твојата естетика и ги задоволува твоите потреби.

ИЗДВОЈУВАМЕ

ИЗБЕРИ ЗА СЕБЕ ИЛИ ПОДАРОК

Додадено во омилени
13.090 МКД
Додадено во омилени
10.890 МКД
Додадено во омилени
10.090 МКД
Додадено во омилени
9.090 МКД
Додадено во омилени
7.990 МКД
Додадено во омилени
7.990 МКД
Додадено во омилени
7.690 МКД
Video
Video