IT'S GO TIME

Акцијата трае до 28.05.2023 и важи во сите MY:TIME продажни салони и онлајн.

Купувај повеќе и добивај ПОГОЛЕМИ попусти:

⇒ Купи производ/и до 5.990 мкд и добиј 10% попуст

⇒ Купи производ/и од 6.000 до 14.990 мкд и добиј 20% попуст

⇒ Купи производ/и над 15.000 мкд и добиј 30% попуст

 

За да ти се пресмета попустот при купување онлајн, мора да се најавиш на веб сајтот и да ги додадеш производите во кошничка со промо код

⇒ промо код за сума до 5.990 мкд: 10-discount

⇒ промо код за сума до 14.990 мкд: 20-discount

⇒ промо код за сума над 15.000 мкд: 30-discount

 

* Попустот не важи за производи кои се веќе на попуст и за вредносни ваучери.