Блог

MY:TIME x Класични Музичари

10.12.2019.

 

Погледни ја спојката помеѓу сериозноста на класичната музика и комплексноста на часовниците.

 MY:TIME во соработка со Македонски Класични Музичари ја прославува индивидуалноста, убавината во разликите и доловува дека секое парче часовник и накит има свој карактер.

 

Со голема гордост ти го претставуваме серијалот за нашата уметност. Уживај :)

 

 

Дејан Теодосиевски

- Виолончело -

Анна Кондратенко

- Виолина -

Иван Бејков

- Контрабас - 

Маја Чанаќевиќ

- Англиски рог -

Александар Ниниќ

- Туба - 

Остави коментар

Слични статии

04.
Oct.
2022.
Блог
Fall/Winter 2022 Collection Reveal