Блог

Подаруваме Chakra Snowflake алка!

26.12.2018.

 

Подаруваме Chakra Snowflake алка!

За секој што ќе купи Brosway производи* во вредност од 4990 денари.

* не важи за купени Chakra алки

Сите производи кои се квалификуваат за подарокот може да ги најдеш на следниот линк.

Остави коментар

Слични статии

21.
Mar.
2019.
Блог
Diesel Armbar - часовник спремен за оставање силни впечатоци
06.
Mar.
2019.
Блог
ВРАБОТУВАМЕ ПРОДАЖНИ АСИСТЕНТИ ВО ОХРИД
07.
Feb.
2019.
Блог
Подароци за неа и него.