Blog

Jacques Lemans – висок квалитет по прифатливи цени

12.04.2017.

Jacques Lemans е интернационален производител на часовници базиран во Австрија, а своите часовници ги произведува пред сé во Швајцарија. Милионите задоволни купувачи од целиот свет се најдобар доказ за популарноста на Jacques Lemans часовниците. Тие се спој од врвната уметност на часовничарскиот занает и високо квалитетните материјали и компоненти како што се Јапонски и Швајцарски автоматик и кварцни механизми, сафирно стакло и хируршки челик.

Освен на луксузни часовници, Jacques Lemans е дизајнер и на мноштво производи кои заповедаат огромна прецизност, како што се мерачи на стазите за трки и хронографи во авио индустријата.

Спојот на високиот квалитет и прифатливите цени го истакнуваат брендот Jacques Lemans во целиот свет. Премиум производство, апсолутна веродостојност и стилска елеганција се трите адути кои го водат овој бренд во светот на часовниците.

Наша препорака за топ часовници од овој бренд се двата модели:

 

http://mytime.mk/data/contentImages/news/LP-113C.jpg     http://mytime.mk/data/contentImages/news/1-1645i_720x600.jpg

  Jacques Lemans LA PASSION                 Jacques Lemans LUGANO

Својот модел од колекцијата на Jacques Lemans часовници може да го одберете тука.

Остави коментар