БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НАД 600 ден
WE NEVER CLOSE - SHOP ONLINE
Блог

MY:TIME Работно Време

20.07.2020.

 

Работното време и мерки за безбедност при посета може да ги погледнеш подолу.

Строго ги следиме сите препораки за безбедност и меѓусебна заштита.
Молиме за придржување до истите при посета на нашите салони.


► SKOPJE CITY MALL

Понеделник – Недела од 10:00 – 22:00 часот

► RAMSTORE MALL

Понеделник – Недела од 10:00 – 22:00 часот

► ГТЦ

Понеделник – петок  од 09:00 – 21:00 часот и Сабота од 10:00 – 18:00 часот

► POINT RETAIL PARK

Понеделник – Сабота од 10:00 – 22:00 часот и Недела од 11:00 - 19:00 часот

► OUTLET АЕРОДРОМ

Понеделник – петок од 12:00 – 20:00 часот и Сабота од 10:00 – 18:00 часот

► НАСТЕЛ - ТАФТАЛИЏЕ

Понеделник – Петок од 09:00 – 17:00 часот, Сабота и Недела - Затворено

► PALMA MALL - ТЕТОВО

Понеделник – Недела од 10:00 – 22:00 часот

► ТЕТОВО ЦЕНТАР

Понеделник – петок од 09:00 - 21:00 часот и Сабота од 10:00 – 18:00 часот

► ГОСТИВАР

Понеделник – Петок од 11:00 – 19:00 часот и Сабота од 10:00 – 18:00 часот

► КУМАНОВО

Понеделник – петок од 11:00 - 18:00 часот и Сабота од 10:00 – 15:00 часот

 БИТОЛА

Понеделник – петок од 09:00 - 21:00 часот и Сабота од 10:00 – 18:00 часот

► ОХРИД

Понеделник – Недела од 09:00 – 22:00 часот

► СТРУГА

Понеделник – петок  од 09:00 до 21:00 часот и Сабота од 10:00 до 18:00 часот

*Податоците за работно време се подложни на промени

 

ЗАДОЛЖИТЕЛНИ МЕРКИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ПРИ ПОСЕТА НА MY:TIME ПРОДАЖЕН САЛОН

1. Дозволен е влез на еден клиент
2. Носење маска е задолжително
3. Дезинфицирање на рацете при влез е задолжително
4. Одржување на растојание од 2 метри е задолжително
5. Пробување на производите не е дозволено

Продажните асистенти во MY:TIME имаат целосно право да го одбијат секој клиент кој не ги почитува горенаведените мерки за претпазливост. 

 

WE NEVER CLOSE - SHOP ONLINE
www.mytime.mk

Остави коментар

Trenutno nema komentara

Слични статии

15.
Nov.
2021.
Блог
NEW STORE
11.
Jun.
2021.
Блог
MY:TIME STORE @ SKOPJE CITY MALL
01.
Jun.
2021.
Блог
Придржувај се до ова упатство и твојот накит долго ќе изгледа како нов.
01.
Jun.
2021.
Блог
Водата е најчестиот виновник за расипување на часовниците! Прочитајте го упатството за одржување и употреба на часовници. 
31.
May.
2021.
Блог
Една декада DGR.
05.
May.
2021.
Блог
Сезоната на матури и дипломски официјално е тука, а сите ние имаме барем еден близок млад човек кој ќе започне ново поглавје во својот живот.
11.
Mar.
2021.
Блог
BOLDNESS
03.
Mar.
2021.
Блог
Забава на зајдисонце, на почеток на лето
24.
Feb.
2021.
Блог
Sincere feelings, brave looks