Упатство за регистрација

Регистрацијата на mytime.mk започнува со клик на линкот “Регистрирај се”во горниот десен агол на страната.

 

Во формата која ќе се отвори внесете ги сите ваши податоци и кликнете на копчето “РЕГИСТРАЦИЈА”.

Откако ќе ви се појави порака за успешен почеток на процесот на регистрација, проверете го својето е-меил сандаче.

Отворете ја е-маил пораката која ја добивте од нас и кликнете на линкот во неа. Ако не ви стигнала порака, проверете во Spam или Junk.

Откако ќе кликнете на линкот, ќе ви се прикаже страна за потврда за успешно завршен процес на регистрација.

string(0) ""
string(0) ""