ДОБИЈ FOSSIL НЕСЕСЕР ЗА НАКИТ!
ИЗНЕНАДУВАЊА НА УЛ. МАКЕДОНИЈА!
FREE SHIPPING - БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
WE NEVER CLOSE - SHOP ONLINE

Рекламација

Доколку кај купениот производ се појават недостатоци врзани за одредбите од Законот за заштита на потрошувачи, Ве замолуваме контактирајте не на адресата reklamacii@mytime.mk со следните информации:
-    Име, презиме и телефонски број
-    Опис на Вашата рекламација (тип на недостаток и причина)
-    Слики од фискалната сметка / фактура и гарантниот лист
-    Слики од производот
Сите кориснички рекламации ќе бидат разгледани во најбрз временски период.

 

string(0) ""
string(0) ""