БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НАД 600 ден
WE NEVER CLOSE - SHOP ONLINE

ВРАБОТУВАМЕ ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ ЗА POINT RETAIL PARK

Она што го нудиме е:

 • Работни услови во согласност со Законските одредби на државата
 • Работа во смени, 40 работни часа неделно
 • Можност за континуирана надградба и развој во кариерата
 • Платена обука
 • Работа со личен ментор при процесот на обука
 • Конкурентна плата која се заснова на работното искуство и вештините плус месечни бонуси
 • Култура на почит, одлична тимска работа, взаемно помагање и транспарентност
 • Бенефит програми за вработени
   

Работни обврски:

 • Идентификација и препознавање на барањата и потребите од потенцијалните клиенти
 • Промовирање на брендот на компанијата
 • Разбирање на процесот на продажба преку проактивност и почитување на сите процедури и политики на компанијата
 • Одржување на силни професионални односи со клиентите и проактивност во разбирањето на потребите на клиентите
   

За да бидеш дел од нашиот тим потребни се следниве квалификации:

 • Флексибилност и динамичност
 • Способност за тимска работа
 • Одлични комуникациски и организациски вештини
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутер (Word, Excel, Power Point)
 • Желба за учење
   

Доколку сакаш да си дел од компанија каде се вреднува твојот труд и може да го оствариш својот потенцијал, испрати го твоето cv на hr@mytime.mk
 

Би сакале да те запознаеме!