COMPOSE YOUR OWN JEWELRY


Следи ги чекорите и состави моден додаток по твој вкус со Brosway Tres Jolie!

1. ОДБЕРИ БАЗА / CHOOSE YOUR BASE

ИЛИ

2. ОДБЕРИ ПРИВРЗОЦИ / CHOOSE YOUR CHARM

3. УЖИВАЈ ВО СВОЈОТ УНИКАТЕН МОДЕН ДОДАТОК / ENJOY YOUR CUSTOM MADE PIECE OF JEWELRY