Blog

MY:TIME x ROSEFIELD BRUNCH

15.12.2019.

 

Овој викенд, во чест на ексклузивното доаѓање на Rosefield - новиот бренд за женски часовници во MY:TIME,

се дружевме на Rosefield Brunch во MOSH.

Ѕирни ја атмосферата од денот и почувствувај каква импресија ни остави овој млад бренд.

 

Rosefield е бренд мотивиран да создaва модни парчиња кои се неизоставилив аксесоар во секоја комбинација. 

Разноликоста на овие додатоци може да надополни секакво расположение. Најди го своето парче тука.

 

Секојдневен луксуз. 

- ROSEFIELD -

Ексклузивнo во MY:TIME.

 

Make you Own ROSEFIELD Watch

 

Фотографија: Александра Костадиновска

Видео: Михаил Намичев

Остави коментар

Trenutno nema komentara