Blog

Елеганција и мистичност - SKAGEN SKW6070 HAVENE

11.11.2017.

Едноставен, но префинет. Тоа е белегот на современиот дански дизајн. Брендот Skagen ја слави Данска и приморското село Скаген, каде што се среќаваат Северното и Балтичкото Море.

Тие ја комбинираат инспирацијата на данскиот дизајн и перспектива со современи иновации. Skagen часовниците се создадени со голема функционалност и врвен квалитет кои нудат алтернатива од комплексниот свет. Ви дава да се поврзете со едноставните задоволства.

Целта на Skagen е да ги донесе идеалите инспирирани од Данците во светот преку дизајн проткаен со цел, чесност и едноставност. Тоа го прават преку елегантни, тенки часовници дизајнирани за модерни луѓе. Овој пат тие го направија машкиот часовник Skagen SKW6070 Havene хронограф кварц од нерѓосувачки челик.

Остави коментар

Trenutno nema komentara