Blog

THE BOSS SHE WANTS

26.01.2022.

Тоа што го сака за него, е тоа што го сака за себе!

Автентичен став, елеганција, самоувереност, сензуалност, смелост...

Со еден збор: BOSS!

 

 

MY:TIME со уникатна кампања посветена на последниот новитет од своето богато портфолио – BOSS на HUGO BOSS.

Храбро и со чиста естетика, каков што е и самиот BOSS.

Претставено од неа, наменето за него!

 

Остави коментар

Trenutno nema komentara