Blog

MY:TIME @ EAST GATE MALL

15.11.2021.

На сите кои го посетивте новиот MY:TIME продажен салон во Скопје, ви благодариме за честитките и убавите зборови!

А, оние кои сѐ уште не стигнале да нѐ посетат - ве чекаме во East Gate Mall, на прв кат (коридор Fashion Avenue). 

Остави коментар

Trenutno nema komentara