Blog

MY:TIME NEW LOOK

11.06.2021.

Две недели интензивна работа и посветеност, и нашиот продажен салон во Скопје Сити Мол доби комплетно нов изглед.
Гледајќи го резултатот, единствено што можеме да кажеме е дека сме презадоволни!

Ве чекаме да нѐ посетите на добро познатата стара локација, а до тогаш, погледнете го нашиот освежен салон тука:

Остави коментар

Trenutno nema komentara