Blog

Distinguished Gentleman's Ride 2021 Skopje x MY:TIME

31.05.2021.

Возачите на класични и винтиџ мотори се обединуваат веќе 10 години по ред за поддршка и подигнување на свеста за машкото здравје низ целиот свет.

Во склоп на Distinguished Gentleman's Ride 2021 Скопје, учествуваа 100 уникатни мотори и нивните елегантни возачи. Погледнете дел од атмосферата на фотографиите и видеото подоле.

Остави коментар

Trenutno nema komentara