- IT TAKES TWO -

Купи два или повеќе производи и добиј 20% попуст на сметката!

ПРОМО КОД:  it-takes-two

Правилата се наведени подоле.

 

IT TAKES TWO
IT TAKES TWO

- Попустот се однесува на сите производи во MY:TIME и важи само за членовите на MY:TIME клубот.

- Попустот се добива за купени 2 или повеќе производи.

- Попустот кој ти следува од клубот за лојалност и попустот од акцијата не се комбинираат, туку се пресметува поголемиот попуст.

- Акцијата важи за купување во сите продажни салони и онлајн.

- При креирање нарачка преку нашата онлајн продавница, внеси промо код it-takes-two

- Акцијата трае до 26.03.2023.