COMPOSE YOUR OWN TRES JOLIE

Купи алка/ланче и најмалку 2 приврзоци / меѓуприврзоци и добиј -50% попуст!

 

Попустот се однесува на сите Très Jolie поизводи, само доколку се купи Très Jolie база (алка или ланче) и најмалку 2 приврзоци или меѓуприврзоци. 

⇒ Попустот важи само за членовите на MY:TIME клубот.

⇒ Попустот кој ти следува од клубот за лојалност и попустот од акцијата не се комбинираат.

⇒ При креирање нарачка преку нашата онлајн продавница, внеси промо код tres-jolie

 

Состави го твоето совршено парче накит:

Избери база (алка или ланче)

Избери приврзоци