Блог

Летна позадина за твојот компјутер и мобилен телефон

05.07.2019.

За сончево лето поминато во добро расположение постави си нова позадина на твојот компјутер и мобилен телефон.
Ти посакуваме топло и спокојно лето. 

 

Летнаа позадина со висока резоуција:

- за мобилен преземи ја на следниот линк 

- за десктоп преземи ја на следниот линк 

 

Остави коментар

Слични статии

24.
Mar.
2020.
Блог
Моменти за нас.
14.
Mar.
2020.
Блог
Вистински отпорна ѕверка опремена со GPS, подготвена за сите твои авантуристички подвизи. 
string(0) ""
string(0) ""