Услови и рок на испорака

 

 

По направената online нарачка на производите, во најкраток можен рок, телефонски ќе бидете контактирани од нашиот оператор за да ја потврдите нарачката и оставите податоци за достава на пратката.

Вообичаено, рокот за контактирање од страна на нашиот оператор изнесува два до три работни дена. За сите нарачки направени во петок, за време на викенд или државен празник, операторот ќе ве контактира веднаш на почетокот на наредната работна недела. Работно време на нашиот оператор е од 9 до 17 часот во текот на работната недела. Од моментот на телефонската потврда на податоците, утврдениот рок на испорака е 5 работни дена (најчесто времето на испорака изнесува 3 работни дена).