Video
Video

Opis 1

Многу функции, бескрајни можности.

SECTOR Smart часовниците се врвни сојузници за твоите физички активности и животни предизвици, секогаш подготвени да го следат секој твој чекор.

Од спорт до слободно време, SECTOR Smart часовниците се совршениот партнер за твојот smartphone, секогаш покрај тебе.

Предизвикот е тука и сега.

Banner full
Banner full

Sector Smart Watches

Додадено во омилени
7.990 МКД
Додадено во омилени
11.990 МКД
Додадено во омилени
11.990 МКД
Додадено во омилени
9.190 МКД
Додадено во омилени
9.190 МКД
Додадено во омилени
8.490 МКД
Додадено во омилени
8.490 МКД
Додадено во омилени
8.490 МКД
Додадено во омилени
7.990 МКД
Додадено во омилени
7.390 МКД
Додадено во омилени
7.390 МКД
Додадено во омилени
9.190 МКД