Блог

Акција -10% на првиот и 50% на вториот производ од селектирана група

14.12.2018.

Добиваш -10% на сите производи кои се во редовна понуда и -50% попуст на втор производ од селектирана група производи која може да ја видиш на следниот линк.

Правила:

- попустот од 50% важи само за селектирана група на производи, која се наоѓа на следниот линк

- попустот од 50% важи за производ со пониска или иста цена со првиот производ

- акцијата важи во продажните салони и за нарачки направени преку веб сајтот

- може да се купи и само еден производ од редовна понуда и да се добие 10% попуст

- за корисници на клубот за лојалност, на првиот производ ќе биде пресметан попуст од 10% или поголемиот попуст (во зависност од нивото на членството) 

- мора да си најавен (логиран) на веб сајтот за да ти се пресмета попустот од 50% на вториот производ

ПРИМЕР:

Остави коментар

Слични статии

05.
Jun.
2019.
Блог
MY:TIME Magazine издание број 7