Блог

Вработуваме Координатор на магацин

15.11.2018.

Вработуваме Координатор на магацин:

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

Потребни квалификации:

 • Претходно искуство на слична позиција ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на англиски јазик – пишување и говорење
 • Одлично познавање на ERP систем – Pantheon
 • Минимум завршено средно образование, високо образование ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на Microsoft Office алатките

Посакувани карактеристики:

 •  Изразено внимание на детали и чувство за естетика
 •  Самоиницијативност
 •  Способност за брзо учење
 •  Динамичност и аналитичност
 •  Изразена организираност
 •  Високо одговорна личност

 

Одговорностите на Координаторот на магацин опфаќаат:

 • Одржување на магацинот во уредна и чиста состојба
 • Прием на роба
 • Влез / Излез на роба
 • Изготвување шифри и декларации за производите
 • Изготвување на книговодствени документи
 • Администрирање на попис
 • Работа со луксузни и нежни производи кои се волуменозно мали и бараат внимание при работата

Производите на MY:TIME опфаќаат рачни часовници, накит, пенкала и приврзоци кои бараат внимателно ракување

Работни услови:

Работно време:  понеделник до петок, 09:00 – 17:00ч.

Доколку сте чесна, културна и трудољубива личност која е подготвена да одговори на секојдневните предизвици на магацинското работење, аплицирајте на следниот линк https://www.mytime.mk/kariera

Ќе бидат исконтактирани единствено кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Остави коментар

Слични статии

18.
Nov.
2018.
Блог
До сега најдобрата понуда, секој ден во различен град.
09.
Jul.
2018.
Блог
Часовниците ZEPPELIN отсликуваат целосна рамнотежа помеѓу квалитет, префинет изгле...