ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА EDIFICE EQB-1000XD
FREE SHIPPING - БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
WE NEVER CLOSE - SHOP ONLINE

Black Friday 2020

Доделуваме -50% попуст на сѐ во MY:TIME

на 100 среќни добитници!

 

Одбираме по 10 среќни добитници за поголемите салони:

 1. MY:TIME Скопје Сити Мол, Скопје x 10 добитници
 2. MY:TIME ул. Македонија, Скопје x 10 добитници
 3. MY:TIME Рамстор, Скопје x 10 добитници
 4. MY:TIME ГТЦ, Скопје x 10 добитници
 5. MY:TIME Палма Мол, Тетово x 10 добитници

Одбираме по 5 среќни добитници за помалите салони:

 1. MY:TIME Аеродром, Скопје x 5 добитници
 2. MY:TIME Поинт Ритеил Парк, Скопје x 5 добитници
 3. MY:TIME Настел, Скопје x 5 добитници
 4. MY:TIME Тетово Центар x 5 добитници
 5. MY:TIME Гостивар x 5 добитници
 6. MY:TIME Куманово x 5 добитници
 7. MY:TIME Струга x 5 добитници
 8. MY:TIME Охрид x 5 добитници
 9. MY:TIME Битола x 5 добитници
 10. MY:TIME Онлајн (Web site) x 5 добитници

 

Како да учествуваш:

- Најави се на нашиот веб сајт https://www.mytime.mk/ . За најава, кликни на ПРОФИЛ и следи ги чекорите).

За ПРОФИЛ на desktop следи ја црвената стрелка од сликата подоле:


За ПРОФИЛ на mobile следи ја црвената стрелка од сликата подоле:


 

 

- Потоа пополни ја формата на https://forms.gle/19NAqk9ww3Xb5yRN9

- Правилно пополнување на формата и најава на нашиот веб сајт се двата чекори за учество


- Пријави се за учество најдоцна до среда, 25.11.2020

- Изборот на добитници ќе биде по случаен избор и ќе биде објавен во форма на видео поради транспарентност и фер извлекување

- Објавата на добитниците ќе биде на 26.11.2020 (четврток)

- Секој добитник може својот попуст да го искористи во продажниот салон за кој е добитник, најдоцна до 28.11.2020 или 29.11.2020 (зависно работното време на салонот)

- Попустот од 50% може да се искористи само за еден производ

- Попустот од 50% кој нема да биде искористен најдоцна до 28.11.2020 или 29.11.2020 (зависно работното време на салонот) станува неважечки

- Секој купувач кој ќе добие 50% попуст, мора да е член на MY:TIME клубот за лојалност (зачленувањето е бесплатно)


 

За оние кои нема да учествуваат или да бидат добитници во оваа акција подоре, обезбедивме уште една акција: 

Black Friday -50% попуст на одбрани модели 

Купи со попуст веднаш, погледни го изборот на следниот линк (овој попуст ќе трае од 23.11.2020 до 29.11.2020).

string(0) ""
string(0) ""