LOADING IMAGES

SKW6373 SIGNATUR

9490,00МКД


Рамстор, ГТЦ приземје, Сити Мол, Палма Мол - Тетово, Куманово, Гостивар, Битола - Широк Сокак, Тетово - Центар, Кавадарци, Струга

Овие часовници се олицетворение на стилската едноставност и минимализам. Современата иновација и данската култура се соединети во единствен препознатлив дизајн. 

Водоотпорност: 5 bar

Стакло: Минерално

Големина: 40 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Три стрелки

Материјал: Основа - Челик

Ремче: Кожа